produk

more>>

babagan awake dhewe

vd

apa kita nindakake

Hangzhou Zongju Optical Equipment Co., Ltd. berkantor pusat ing Hangzhou, China. Kita minangka supplier profesional sing spesialisasine ing riset lan pangembangan, manufaktur lan dodolan transmisi serat optik lan peralatan telekomunikasi.

Zongju nyedhiyakake macem-macem peralatan serat optik. Wilayah produk utama kita kalebu: pemancar optik CATV, amplifier serat optik (EDFA, YEDFA, lsp.), panrima optik, sistem PON OLT lan ONU, modul kompensasi dispersi, switch optik, transmisi SAT-IF, Konverter media serat optik, macem-macem optik optik. komponen pasif serat, piranti lan instrumen tes instalasi proyek, lan liya-liyane. Produk sing akeh digunakake ing jaringan regional, triple play lan FTTx, nyedhiyakake produk sing paling apik lan paling cocok kanggo jaringan global.

more>>
sinau liyane

Buletin kita, informasi paling anyar babagan produk, warta lan penawaran khusus.

Klik kanggo manual

aplikasi

warta

2023 Pameran Optoelektronik Internasional China kaping 24

Minangka pameran lengkap industri fotoelektrik kanthi ukuran gedhe lan pengaruhe, pitung pameran ing wektu sing padha saka 24 China International Optoelektronik Expo nutupi informasi.

2023 kaping 24 C

Minangka pameran lengkap fotolistrik
more>>

modul SFP

Modul SFP wis dadi andalan n modern
more>>

29 CCBN20

Saka 19 April nganti 21 April, tanggal 29 China Inte
more>>

Kualitas dhuwur an

Perusahaan ngluncurake optik sing larang banget
more>>

Ninggalake Pesen Panjenengan